Wat zijn pickups op zoek en wat ze erin slagen te vinden

Pickup Masters beschouwen zichzelf als specialisten in bekwame verleiding. Ze volgen trainingen en lezen boeken die er een onderwijzen: manipulaties met een seksuele partner. Maar het https://potentie-verhogen.com/hoe-de-potentie-bij-mannen-te-verhogen-effectieve-manieren-om/ lijkt erop dat pick -ups nog meer dan hun slachtoffers lijden aan „eenmalige“ relaties.

De Amerikaanse journalist Neil Strauss, die over de hele wereld beroemd werd met een beschrijving van zijn seksuele overwinningen en de compositie van de „Bijbel van de pikaper“ (zoals pickupers de twee boeken van de Nile Stross „Game“ en „Pickup noemen. Regels van het spel „), schreef onlangs een ander boek.

„True: een ongemakkelijk boek over relaties“ vertelt over hoe Neil Strass in tien jaar uit de verbrande womanizer is geworden in een overtuigd voorstander van Monogamia en een voorbeeldige familieman. Het pad van wedergeboorte was een doornige: grillige banden, vrije vakbonden, slingeren en behandeling van seksuele afhankelijkheid.

De journalist spreekt over de vernietigende kracht van de pick -up. Over hoe, proberen interne problemen op te lossen, de „Butterfly Catchers“ hun slachtoffers manipuleren. En over hoe ze zelf lijden, zonder van deze relaties te ontvangen noch geluk noch (althans) tevredenheid.

Spel zonder winnaar

Kunnen pickupers blij zijn? Onder hen zijn veel mensen met een laag zelfbeeld, „met lage indicatoren van emotionele stabiliteit en algemene tevredenheid met de loop van het leven“, zoals blijkt uit de studie van een groep psychologen onder leiding van Melina Bersamin van de Universiteit van Californië ( VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA).

Maar hoe de Jungiaanse psychoanalyticus Lev Hegay potentiële pickupers kenmerkt: dit zijn „zwakke, fragiele persoonlijkheden, verward door een marktideologie met zijn obsessie met een beeld, onzeker, kwetsbaar, gedesoriënteerd en gewoon niet wetende van het einde van de menselijke relaties“. Deze narcistische problemen doen ze verwarren „zijn“ en „lijken“ en gaan op zoek naar slachtoffers, wat, zoals het hen lijkt, zwakker en stomer meer.

Ten eerste kan echter niet iedereen in bed worden geplaatst, zelfs als je de Pikapers -technieken perfect beheerst. „Er zijn geen universele verleidingsmethoden“, benadrukt de psychoanalyticus Dmitry Olshansky. – Elk heeft zijn eigen mozaïek van seksualiteit, samengesteld uit fragmenten van fetisjisme, sadisme, masochisme, voyerisme en andere dingen. En degene die geen seks wil hebben, geen manipulaties, zelfs diepe hypnose, je kunt het niet laten doen „.

Ten tweede is geenszins elk ’slachtoffer‘ eigenlijk zo. Het is nog niet bekend wie een grotere manipulator is – een oppakket die het meisje probeert over te halen tot seks, of het meisje zelf, naïviteit of ontoegankelijkheid weergeven, waardoor ze zich kan veroveren en vervolgens een man gebruikt voor zijn eigen doeleinden.

„Pikapers geloven onschuldig dat technieken kunnen worden bereikt zonder echte gevoelens“, zegt Dmitry Olshansky. – Ze betalen geld voor het eenvoudig onderwijzen van elementaire communicatieve vaardigheden, die meestal worden onder de knie in de kleuterschool. In mijn praktijk heb ik niet zoveel slachtoffers ontmoet die „gescheiden waren voor seks“. Aanzienlijk meer jonge mensen die klagen dat alle stappen van het ophalen van piramides zijn verstreken, alle mogelijke certificaten hebben ontvangen, tijd en geld uitgeven, maar maagden bleef „.

De verleiders worden geboren?

Of, tenminste, ze worden al in de vroege kinderjaren, volgens de psychoanalyticus Giselle Arryus-Ruvidi (Gisele Harrus-Revidi). „Als ze ooit niet van ons hielden of hebben opgemerkt, zal het voor ons moeilijker zijn om iemand later te verleiden“, zegt ze. – Immers, slechts iemand die zich kan voorstellen dat hij liefde waardig is, kan beslissen over verleiding. Degene die in de kindertijd de illusie had dat hij het centrum van de hele wereld is „. Zelfs voor onbeminde kinderen is echter niet alles verloren, stelt de psychoanalyst. Een laag zelfbeeld kan worden gecompenseerd door de geest, gevoeligheid, een gevoel voor humor, het vermogen om te luisteren, besmettelijk enthousiasme: “Laten we ons op zijn minst de erotische aantrekkelijkheid van Serge Genzbur of de verleidelijkheid van Jean-Paul Sartre herinneren, die, ondanks Zijn onopvallende uiterlijk, had speciale aantrekkelijkheid dankzij de geest en kracht van de Geest „.

Wat pickups krijgen?

„We zullen je leren hoe je elke vrouw kunt winnen, haar kunt gebruiken en dan snel een andere vinden, nog beter,“ beloven ze een pick -up goeroe.

„Een dergelijk voorstel trekt zowel verlegen jongeren aan die niet weten hoe ze kennis kunnen maken, en knappe mannen die, hoewel ze succesvol zijn, dromen van relaties zonder verplichtingen,“ betoogt de verslaafdoloog Elena Gluzya. – beiden willen niet, weten niet hoe ze niet kunnen investeren in relaties, en daarom geven ze de voorkeur aan hun kwaliteit. Maar terwijl ze verbindingen verzamelen, gaat het leven voorbij. En pickupers lopen het risico om het te leven zonder het bewustzijn terug te winnen. „.

Mensen die zijn geslaagd. Meld aan hem, biecht … ze worden geleerd om anderen te manipuleren, maar ze worden zelf objecten van manipulatie.

„Houd niet van en bind niet“, „vrouwen zijn alleen nodig voor seks“ – het gevaar van deze ideologie is dat ze niet leidt tot nauwe, diepe relaties. Maar het gaat precies om die, nominatie paradoxaal genoeg, veel pickupers in Heart Dream. Overleg van de goeroe helpt hen om zich niet zo eenzaam te voelen in deze wereld-een wereld waarin seks al (bijna) geen taboe is, maar om een ​​andere persoon te benaderen en te proberen hem te verleiden voor velen is nog steeds moeilijk.

En dit is misschien de enige „bonus“ die pickupers ontvangen. In alle andere opzichten winnen ze niet, maar verliezen. Vrouwen die zelfverzekerd zijn, met een betrouwbaar systeem van waarden en oriëntatiepunten (in één woord, die waarvoor het de moeite waard is om te „slaan“), een gedachteloze consument wordt afgewezen of cynisch gebruikt, of zal hem spelen, hun eigen doelen nastreven, hun eigen doelen nastreven, hun eigen doelen.


Beitrag veröffentlicht

in

von

Schlagwörter:

Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert